Announcement

Collapse
No announcement yet.

huwaei e5776s-32 unlock problem

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • huwaei e5776s-32 unlock problem

    hello

    i just unlocked my device but

    selection :
    manufacturer - Huawei modems
    model - Huawei E5776s

    Interface : 192.168.1.1
    Model : Huawei B593
    IMEI : 868031003877129
    Firmware : 11.433.59.00.397
    Compile date / time : Nov 19 2012 11:05:13
    Hardware ver. : EM920u-12MD1EM92012UM Ver.A
    Chipset : Qualcomm MDM9200
    SIM Lock status : unlocked
    Wrong codes entered : 0 (unlock attempts left : 10)

    problem is my device not working

    it said SIM lock in its screen
    whats a problem?
  • #2

    Restart/reconnect device after unlocking.

    Comment

    • #3

      its same!.......

      Comment

      • #4

        check the pic
        Attached Files

        Comment

        • #5

          and check this
          Attached Files

          Comment

          • #6

            You sure that you unlocked correct device? Maybe there were more devices connected to pc at unlock time? Please use autodetect on select model line.

            Comment

            • #7

              i think i unlocked the wrong device :/ its Huawei B593

              now i cant unlock my other device see the pic's

              when i interest the device its connect auto to the internet
              Attached Files

              Comment

              • #8

                Originally posted by jmelalroo7 View Post
                i think i unlocked the wrong device :/ its Huawei B593

                now i cant unlock my other device see the pic's

                when i interest the device its connect auto to the internet
                make sure it (device that you try to unlock) stays on the bottoms of adapter binding settings, that you posted a screenshot of it. Then restart/reconnect it to pc and repeat unlocking. You might need as well to restart pc if you still get this error.

                Comment

                • #9

                  its same

                  check the pic, i lost my internet connection when i set my huawei adapter into my pc

                  even i tried my other laptop, its same problem
                  Attached Files

                  Comment

                  • #10

                    Originally posted by jmelalroo7 View Post
                    its same

                    check the pic, i lost my internet connection when i set my huawei adapter into my pc

                    even i tried my other laptop, its same problem
                    If there are more huawei devices connected to pc at unlock time, this problem might be caused because of it.

                    If your device overrides current connection you may want to try to set those settings: control panel > network and internet > network connections > Right click on your device connection > Properties > Internet protocol (TCP/IP) > Properties > Advanced > IP settings > Uncheck "Automatic metric". Set Interface metric as "200". OK > OK > OK,

                    and Control Panel > Network Connections > Right click on your modem connection > Properties > Internet protocol (TCP/IP) > Properties >
                    IP: 192.168.2.1
                    Subnet mask: 255.255.255.0

                    Comment

                    • #11

                      i use windows 7

                      check the pics

                      i must interest the setting into internet protocol version 6 or 4?
                      Attached Files

                      Comment

                      • #12

                        Originally posted by jmelalroo7 View Post
                        i use windows 7

                        check the pics

                        i must interest the setting into internet protocol version 6 or 4?
                        Version 4.

                        Comment

                        • #13

                          finally its work

                          thanks!

                          Comment

                          Working...
                          X