If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
prasau pagalbos,turiu modema vodafone K4505-Z, su juo kažkas nutiko,kaip meginu suinstaliuoti jo programa kuri yra jame jis man raso proceso gale kad visi veiksmai yra anuliuojami ir jusu programa buvo nepakeista,nors pas mane jos kompiuteryje jau nera as ja istryniau bet is naujo man neleidzia jos suinstaliuoti prasau [email protected]
prasau pagalbos,turiu modema vodafone K4505-Z, su juo kažkas nutiko,kaip meginu suinstaliuoti jo programa kuri yra jame jis man raso proceso gale kad visi veiksmai yra anuliuojami ir jusu programa buvo nepakeista,nors pas mane jos kompiuteryje jau nera as ja istryniau bet is naujo man neleidzia jos suinstaliuoti prasau [email protected]
Sis modemas nepalaikomas. DC-Unlockeris niekuo negali padeti.
sveikas as naudoju win7 ultimate,taip as ja istryniau per ten kur istrynti programas per add/remuve taip va,ir meginu is nauja as suinstaliuoti is modemo ta vidine programa ir kompas man jos nepriima,atsisiunciau ir is atstovo nauja programa bet ir ja meginu sunistaliuoti ir kompas atmeta man ja,raso kad visi veiksmai yra anuliuojami ir vel dingsta viskas is kompo.Gal yra kaskoks problemos sprendimas buciau dekyngas.
sveikas as naudoju win7 ultimate,taip as ja istryniau per ten kur istrynti programas per add/remuve taip va,ir meginu is nauja as suinstaliuoti is modemo ta vidine programa ir kompas man jos nepriima,atsisiunciau ir is atstovo nauja programa bet ir ja meginu sunistaliuoti ir kompas atmeta man ja,raso kad visi veiksmai yra anuliuojami ir vel dingsta viskas is kompo.Gal yra kaskoks problemos sprendimas buciau dekyngas.
Gali buti, kad gal koks programos failas kur nors likes. Gal koks procesas task vyksta susijes su programa task mangeryje.
O jeigu pabandyti and kito kompiuterio? Instaliuojasi?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment