Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sierra Wireless 770S (AT&T Unite)

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • #46

    Originally posted by reggie31 View Post
    I cannot get dc unlocker to find the modem this is what it says\
    ================================================== =================

    DC - Unlocker 2 Client 1.00.1271

    Detecting modem :

    selection :
    manufacturer - SierraWireless/NETGEAR
    model - Auto detect (recommended)

    modem not found !

    ================================================== ================​Does anyone have any ideas?
    If you can not detect modem, check this:
    Make sure all drivers are installed or whatever else comes in device's driv
    Make sure modems connection software/WEBUI is installed, but not running. (if there is one)
    Use Autodetect on DC-unlocker “select model” line.
    Make sure modem is not connected to internet.

    Comment

    • #47

      Hi,

      Same issue as others. Tried all suggestions already. Tried auto-detect and manually:

      -----
      DC - Unlocker 2 Client 1.00.1375

      Detecting modem :

      selection :
      manufacturer - SierraWireless
      model - Aircard 770S

      Found Applications port COM5
      Found Diagnostics port COM5


      modem not found !
      ----

      Thank you for your help,

      Comment

      • #48

        Originally posted by tbo64 View Post
        Hi,

        Same issue as others. Tried all suggestions already. Tried auto-detect and manually:

        -----
        DC - Unlocker 2 Client 1.00.1375

        Detecting modem :

        selection :
        manufacturer - SierraWireless
        model - Aircard 770S

        Found Applications port COM5
        Found Diagnostics port COM5


        modem not found !
        ----

        Thank you for your help,
        You can't detect it because your ports share same number which means device is installed incorrectly, uninstall it and try to launch installer from device drive again otherwise check on another pc.

        Comment

        • #49

          Thanks a lot, I reinstalled the drivers from the connected drive. It worked!

          Comment

          Working...
          X